keskiviikko 14. toukokuuta 2014

The bags under my eyes are Chanel

Silmäpusseja pukkaa ja ihan päivästä riippuen ne on joko Chanelia tai Halpa-Hallia.

Koulua on jäljellä enää huikeet kuus päivää ja viime hetken stressiä on havaittavissa.
Pidettiin maanantaina varmaan elämämme ensimmäinen ilta, joka oli omistettu vain ja ainoastaan kouluhommille, pizzan ja salkkarien voimalla saatiin paljon aikaseks, mutta vieläkin on ihan liikaa duunia.

Mentiin jopa sellasiin ulottuvuuksiin, joka lähentelee jo hulluutta, eli joskus yhden aikaan yöllä, kun liima loppu ja se oli elintärkeetä meidän töiden onnistumiselle, lähdettiin Voitolla yöhön ja ABC:lle hakemaan liimapuikko, ihme kyllä se jopa kuului valikoimaan.

Nyt ollaan tutustuttu Barokin ja Rokokoon eroihin ja molemmat ihan varmasti tietää, milloin oli varhainen keskiaika.Toisin sanoen, se pahin eli helvetillinen pukuhistorian kansio on hoidettu pois alta molemmilta.
10 aukeemaa eri aikakausien tyyleistä, maalitahroja vaatteissa ja erittäin bysanttilaiset silmäpussit, mutta ainakin se on ohi.

Siinä missä muut ammattikorkeaopiskelijat tai yliopiston sankarit vääntää hiki hatussa akateemisia juttujaan, piirrellään me kivoja kuvia ja leikitään paperinukeilla, mutta ihan puolustukseksi, luovuus ei aina ihan pelaa ja silloin ei myöskään mistään tule mitään.
Piirtäminenkin on sellanen juttu joka suattaapi sujua tai suattaapi olla sujumatta, kun se on pakollista, niin yleensä kynä ei ihan pysykkään kädessä ja jalat näyttää käsiltä ja kädet kävyiltä.
Voi kun koulujuttuja voiskin tehdä sillon, kun vaan sattuis iskeen joku sairas inspiraatio.

Mutta aiheesta piirakkaan

Hiitti on innostunut kokeilemaan terveellisiä leivonnaisia, reseptit on tietysti yliarvostettuja ja Lode on saanut jo maistella niin suolasia kuin makeitakin terveysleivonnaisia (Tässä taloudessa siis Hiitti kokkaa ja Lode tiskaa)

Nää on siis tehty täysin ilman vehnäjauhoja, rasvaa tai muuta ylimäärästä mömmöö


Eli,
Hunaja-Valkosipulileipäset.

Kuten jo mainittu, tarkkaa reseptiä ei ole, mutta jotain tänne päin;

1dl murskattuja auringonkukansiemeniä
1dl pellavarouhetta
1dl kaurahiutaleita
1rkl leivinjauhetta
1,5 tl valkosipulia
0,5 tl chiliä
1 rkl hunajaa
Suolaa
Pippuria
Vettä tarpeeksi, että se näyttää taikinalta, mutta ei liikaa.

Sekotat kaikki aineet kulhossa.
Ja sit paistetaan 200-asteessa ainakin 15min, mutta voi olla vähemmän tai enemmänkin.

Me jatketaan nyt raatamista.

-Hiitti ja Lode






2 kommenttia: