torstai 15. toukokuuta 2014

ThrowBackThursday

Koska takasinheittotorstai on nyt in ja cool, niin päätettiin pistää omat takasinheittophotot kehiin. Okei, täytyy myöntää että aikaa näiden kuvien ottopäivästä ei oo viikkoo enempää, mutta koska nyt on torstai ja kaikki hyvät postausideat on kuollu ja kuihtunu koulutöitä tehdessä niin tää on just hyvä.

Ennen kun lähettiin viime keskiviikkona tsekkaan koulun järkkäämä saunomis/grillailuilta, leikittiin hiitin kans McHiittiä ja McLodee, Männistön kuumimpia räppäreitä. Pipot ja lippkset päähän ja menoks.



Loppujen lopuksi päädyttiin mäkkärin kautta laulaan karaokee Männistön paikalliseen. Meidän suureks yllätykseksi baari olikin ihan täynnä, ja karaokejonoo olis ollu varmasti seuraavaankin aamuun asti. Päästiin kuitenkin kerran availemaan suloääniämme ja laulaan siellä missä oli eniten tilaa -nuotin vieressä. 

School is out -countdown menee nyt viidennessä päivässä, eli loppusuora häämöttää. Onneks jopa kouluhommien kanssa alkaa valoo näkyä tunnelin päässä, meinaa se suurin projekti eli pukuhistorian kansio on jo tehty ja palautettu. Vielä on kuitenkin pitkiä iltoja ja sitäkin pidempiä öitä valvottavana, että saadaan tää vuosi pulkkaan ja kesälomille niin rakkaaseen manseen <3. Eli ei auta valittelu, vaan nyt taas jatkaan projekteja... heti näitten salkkareitten jälkeen.

-McLode

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti