torstai 29. toukokuuta 2014

Kesäloman starttaus

Kesäloma Tampereella alkoi perjantaina ja loma on aloitettu parhaimmassa ilmassa parhaimmassa seurassa. Enempää ei vois toivoakaan.



Lauantaina oli todellinen kesäpäivä, vietettii jätkien kans yli 12 tuntii biitsillä Rosendahlissa. Otettiin kuuteen asti arskaa, juotiin virvoikkeita ja pojat kikkaili jalkapallolla. Käytiin myös uimassa! Siis tässä kuussa ei hullukaan oikeesti vielä voi uimaan mennä, yleensä mäkin uskaltaudun sinne veteen vasta heinä-elokuun vaihteessa kun vesi on oikeesti lämmintä. Silti nyt oli melkein pakko mennä kun oli niin kuuma. 




Kun biksut ja uikkarit oli kuivunu, mentiin pelaan minigolffia, 18 rataa, 18 hole-in-never tilaisuutta. En tiiä vaikuttiko ne tequilasiivut mitkä rannalla oltiin otettu siihen lonkeron kylkeen vai ne tyhmänmalliset radat vai mitkä siihen että se pallo ei vaan menny sinne houliin. Taidosta se ei varmasti ollut kiinni, sitä en myönnä.


Minigolfin jälkeen kaupan ja koskenrannan kautta päätettiin lähtee takasin ruusiksen rannalle. Vaikka kello oli aika paljon siinä vaiheessa, niin silti oli lämmin. Pistettiin rantalentis pystyyn kolme vastaan kolme, eli Kangasalalaiset vastaan ulkomaalaiset. K-ala jengiin kuulu kaks ex-kangasalalaista, Markus ja Jani sekä still in the k-ala hoods Juho. Ulkomaalaisvahvistus koostui Kuopiosta (otan ton loukkauksena koska kuopio ei oo mun mestoja), Helsinki-Joelista ja tänään Libanoniin rauhaturvaajaks lähtevästä Ronkasta. Kaisa, joka tuli meille tuomariks piti scoree. Joelin legendaaristen heittäytymisten ja mun ohiammuttujen lyöntien jälkeen voitettiin silti kuusnolla vastajoukkue, joka joutu voittajien iloks uimaan jäisen kylmään järveen. Voitto maistui siis erityisen hyvältä.




Mietittiin vielä johonkin baariin lähtemistä, koska oli kuitenkin Ronkan viimeinen vapaa lauantai, mutta päätettiin jäädä vaan hengaileen ulos. Se oli kyllä hyvä päätös, oli meinaan paras päivä ja ilta vähään aikaan! Lämmiteltiin nuotion lämmössä rannalla noin kolmeen asti yöllä, jonka jälkeen sitten käveltiin aamuauringon noustessa takasin himaan. Aika 5/5 ilta kaikenkaikkiaan, ja sillä on hyvä alottaa tää toivottu kesäloma!

-Lode

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti