sunnuntai 18. toukokuuta 2014

Perfect weekend

Postauksen otsikko on vähän hämäävä, sillä mehän ollaan Kuopiossa viikonloppu. Ei täällä viikonloput voi olla perfect. Mutta tää viikonloppu on yllättäny meidät molemmat, koska on ollu kyllä paras viimenen viikonloppu ennen kolmen kuukauden ansaittua kesälomaa! Tottakai on aina ihanaa viettää viikonloppuja huikeiden Kuopion frendujen kanssa mutta tää viikendi on ollu kyllä ylivoimainen.

Viikonloppu alkoi jo torstaina, kun perjantai oli vapaapäivä koulusta. Koska kuitenkin ollaan vastuuntuntoisia ja vakavasti otettavia opiskelijoita, meni meidän torstai-ilta ja perjantaipäivä pelkästään kouluhommien tekemiseen. Perjantai-iltana oli sitten päämääränä KuMun kevätgaala.


Pistettiin hiukset ja meikit viimesen päälle valmiiksi, parhaimmat (krhm..) kuteet päälle ja oltiin niin fabulousseja muijia! Kun kuitenkin näin jälkeenpäin kattelee näitä kuvia niin fabulous on ihan väärä sana kuvaan meijän iltaa.. KOSKA OLTIIN AWESOMEITA!!




Told you. Simply Awesome.


Parhautta perjantai-illassa oli nää tyypit. Bailut itsessään oli ehkä hieman kuivat, mutta koska oltiin jo varauduttu siihen, niin ei se loppujenlopuks ollut niin iso pettymys. 

Lauantaina heräiltiin hiitin kanssa siinä puolilta päivin ja ulkona oli oikeesti LÄMMIN. Käytiin kaupasta hakemassa mansikoita ja valkosuklaata ja mentiin pienen skumppapullon kanssa Kallaveden rantaan. Otettiin viimeisiä koulutehtäviä mukaan piknikille ja fiilisteltiin kesää. 


Lähettiin rannalta ajeleen Voitolla katto auki ympäri Kuopioo. Löydettiin ihan huikeen nättejä paikkoja, joista meillä ei ollu aikasemmin mitään hajuakaan. Saaristokaupunki on kauneinta mitä Kuopiosta löytyy.


On ollut niin tapahtumarikas viikonloppu että nyt sunnuntaina vaan otetaan arskaa meidän terdellä täällä hullun kuumassa Männistössä. Vadelmavene soi ripiitillä keittiössä kun me käristytään jo monetta tuntia tässä paahteessa. Mittarin mukaan 35 astetta plussaa ei varmasti yhtään valehtele. Nyt on fiilis loistava!



-Lode & Hiitti

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti