tiistai 30. syyskuuta 2014

Uus viikko nääs

Ihanan pitkä viikonloppu mansessa on enää vaa muisto. Nyt taas Kuopiossa, tällä kertaa ollaan tääl jopa pari viikkoo. Ens kerralla manseen päästään syyslomalla !

Mun viikonloppu sujui häitä järkkäillessä ja juhlatilojen laittamisessa. Osallistuin siis lauantaina rakkaan ystävän häihin, ja täytyy kyllä sanoa näin puolueettoman kaason näkökulmasta, että oli kyl onnistuneet häät! Hyvää safkaa, hyvää seuraa ja hyviä puheita. Sunnuntaina saatiin sitten Hiitin kanssa kunnia saattaa hääpari Voiton kyydissä Tampereelta Kuopioon, josta pariskunta jatkoi matkaansa Tahkolle häälomalle.

Meitsi ja kaunis morsian

Koska Tahko on kuitenkin pienen ajomatkan päässä Kuopiosta, sinne ei kulje junia ja busseista ei tietookaan, niin luovutettiin rakas Voitto häämatkalaisille täks viikoks. Maanantaina jo kadutti. Kuka hullu muka herää kello kuus aamulla, että kerkee syömään aamupalaa, laittautuun ja lähtee KÄVELEEN kouluun kaheksaks?! Ei kukaan. Ei mekään. Kolme kilsaa kävelyä on kuitenkin jo melkonen urakka.

Vaikka koulu saattoi ehkä vähän jäädä eilen välistä, lähettiin silti käymään salilla koska nyt jatkuu taas meidän terveellinen fitness-elämä. Goodbye mäkkisafkat ja tervetuloa rahkat ja kasvissosekeitot. Eilen käytiin kaupassa ostamassa näitä terveyssafkoja ja oltiin kyllä hemmetin vihasia illalla. Oli nälkä ja kaapista löyty vaan paskaa. Oispa hiilareita. Rasvaa.. Ranskalaisia ja valkosipulidippii..... Kaikenlisäks oltiin ostettu viime viikolla halppiskevytlauantaimakkaraa, ja sekin on pahaa. Mut ens kerralla ku näätte meijät mansessa ni ai että ollaan laihduttu 10 kiloo ja rasvaprosentti on nolla. Mutta varokaa, ollaan sillon nälkäsiä ja vihasia. "Älä tuu vittuilee meille tai heräät huomen ilman käsii" on meidän motto tänä vuonna.



 -AngryLode

P.S. Barcelonan reissusta sanon vaan sen, että oli huippuu ja haluun takasin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti