maanantai 8. syyskuuta 2014

Päiväkirjamerkintä 1

Hei rakas päiväkirja. Tänään on maanantai kello 11.30 ja istumme Hetan kanssa ATK-luokassa. Meillä on vähän tylsää.

Arvaa mitä rakas päiväkirja! Oltiin viime viikonloppuna Hetan kanssa Tampereella kotona, ja meillä oli hauskaa! Heta vietti perjantai-iltansa paikallisessa Rodeo-baarissa, ja siellä oli kuulemma tylsää. Kaikki kanta-asiakkaat oli paikalla, eikä uusia naamoja missään. Onneksi sentään Hetan alkuilta O'Harasissa oli mukava. Bändi nimeltä Keskusta heitti siellä keikkansa, Heta ja hänen siskonsa Henna nauttivat siitä kovasti.

Minun perjantaihin kuului perus Passion ja sen terde, jonka jälkeen lähdettiin Aussie bariin. Aussie oli yhtä hyvä kuin ennenkin, mutta kukaan ei lähtenyt siellä tanssimaan kanssani. Paitsi joku tyhmä poika, jonka feidasin nopeasti. Tanssin siis yksin kavereilleni.

Lauantaina päätimme hiitin kanssa yhdistää meijän viisaat päät ja lähettiin sit tsillaileen kaupungille. Mentiin taas O'Harasiin kuunteleen jotain keikkaa, jonka nimeä me ei muisteta, eikä oikein tiedetä mistä biisit kertoivat tai millä kielellä ne laulettiin. Näytti myös siltä, että kukaan yleisöstä ei ollut käyny viikkoihin suihkussa, koska niitten hiukset tihkui rasvaa. Mut se oli ihan cool. Oltiin jo tokan biisin aikana melkein valmiita moshaan niitten kanssa. Sit me lähettiin. Käytiin me vielä syömässä Pizpalassa ranuja. Sekin oli ihan cool.

Sunnuntaina lähettiin ajaan takasin Kuopioon. Kuunneltiin autossa vanhoja klassikoita ja ajeltiin hitaitten autojen perässä. Not so cool. Mut ihan jees. Kyl.

Mut nyt pitää mennä, ope tulee kohta taas kattoon ku me ei tehä mitää.
Moikka!

-Lotta&Heta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti