maanantai 15. syyskuuta 2014

Ei yksinäinen unta saa

Toi otsikko kuvastaa vähän mun viime yön fiiliksiä, tulin siis kotiin joskus yöllä ja pyöriskelin sängyssä aika pitkään, koska täällä on tosi hiljasta ilman Lottaa.

Lotta on siis poissa tän viikon, koska se lähti johonkin Barcelonaan bilettään ja shoppaileen ja mä jäin tänne pitään Männistöö pystyssä.

Tuntuu vähän hassulta olla täällä yksin, koska yleensä heitetään meiän huonoo läppää siihen pisteeseen asti,että on pakko mennä nukkuun ja nyt joudun nauraan yksin omille jutuilleni, huoh.

Siivottiin meiän kämppä (melkein kokonaan) perjantaina ja oli ihana tulla kauniiseen asuntoon, joka vaikuttaa ihan hullun isolta ilman kaikkia niitä epämääräsiä vaate/kenkä/laukkuröykkiöitä, jopa keittiön uusi hieno, syvällistäkin syvempi seinätarra pääsee vihdoin oikeuksiinsa!

Tada! deep shit.
Viikonloppu meni jälleen Tampereella, siellä oli Tracon tänä viikonloppuna ja vaikka eka suunnittelin etten ees mee, niin vietin siellä koko viikonlopun ja jopa pistin molempina päivinä cosplaypuvunkin päälle.
Lauantai ja Bagginsin Bilbo, Puku lainassa Wilma Paatolalta
Sunnuntai ja Jim Moriarty, mun puhelin oli tehny tälläsen hienon liikkuvan kuvan!
Lauantaina lainasin siis kaveriltani pukua ja osallistuin Hobitti-photoshoottiin pyynikillä ja sunnuntaina viihdytin fanityttöjäni pistämällä Jimin päälle, osittain yleisön pyynnöstä, on se vaan rankkaa olla feimi...

no ei ees, oli ihanaa nähdä kavereita ja myös lauantai-illan iltabileet oli aika 5/5 vaikka ne olikin Rodeossa, joka on Tampereen klubeista ehkä laimein, mut nyt meno oli ihan jees ja kävin ekaa kertaa ikinä siellä yläkerrassakin.

 Nyt leivon omenapiirakkaa ja katon leffaa varalotan eli toisen Lotan eli ES:n kanssa.

-Hiitti

Ps. Tää on just nyt in täällä honkaharjunkadulla




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti