lauantai 27. syyskuuta 2014

Onnenkissoja, lisää bändipoikia ja opiskelijabileet Mansen malliin.

Viime viikko meni jotenkin tosi nopeesti, tultiin Kuopioon vasta maanantaina ja lähdettiin takas manseen jo torstaina.

Eipä sillä, ehdittiin mm. käydä Alessa maistelemassa improjen meininkiä ( ja olutta) vaikka ei itse osallistuttukaan tällä(kään) kertaa. Parasta tässä oli se, että löydettiin uus ja hyvä kebab-paikka jossa saa opiskelija-alennusta!11

Lode on palannut takaisin Kuopioon ja eipä juuri yllätä, että Kuopion tervetulotoivotus oli mikäs muukaan kuin lumimyrsky! Ei onneks lannistuttu siitä vaan vedettiin vaa vähä lisää takkia niskaan.


Hyvänä kämppiksenä olin tietysti vähän tuunannu Loden sisustusta sillä välin kun se nautti lämmöstä Barcelonassa. Lotta ei ihan kauheesti diggaa noista kultasista kiinankisuista niin mun mielestä ne sopi just loistavasti sen huoneeseen, ja vähän muuallekin. Vaikka vähän pelotti niinku noin henkeni puolesta kun Lode paniikissa etsiskeli niitä katteja ympäri asuntoo, oli se ehdottomasti sen arvosta. Kostoa "innolla" odottaen.

kärsimys 32 kissan jälkeen

miau




armoa ei anneta edes pehmoleluille.
Torstaina oltiin tampereella jo ihan ihmisten aikaan, mikä tarkotti sitä, että ehdittiin taas kaljalle!Jes! Lähdettiin Dog's Homeen tsekkaan jo kesältä tutun bändin eli Jätä Jämien keikka joka oli tietysti oikein hyvä ja sit joku The Torrances mistä ei oltu kuultu mut se oli ihan menevää meininkimusaa. Päätettiin kuitenkin jatkaa matkaa klubille, jossa oli TTYn opiskelijabileet! Alunperin piti käydä kattoon myös Jukka Poikaa samana iltana, mut eihän me ehditty sinne tietenkään. 
täs me dogsis
Tampereen opiskelijabileet on vähän  eri luokkaa kun Kuopiossa, koettiin meinaan sellanen wow-elämys, kun klubi oli auki pakkahuoneelle asti ja siellä oli jopa ihmisiäkin (vrt. Kuopio). Oltiin kuitenkin liian selvinpäin jäädäksemme sinne ja DJ oli aika huono, joten isoin wow-efekti laimeni noin 15 minuutissa. Mutta olihan se silti siistiä päästä kokeileen millaset on opiskelijabileet Suomen opiskelijaystävällisimmässä kaupungissa.

-Hiitti


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti