lauantai 30. elokuuta 2014

#vainhonkaharjujutut

Kuopio, me ollaan bäk. Ikuisuudelta tuntuvan ajomatkan jälkeen päästiin vihdoin torstai-iltana takaisin Honkaharjunkadulle. Tavaroiden uudelleensijoittaminen paikoilleen tuntui illalla liian suurelta duunilta joten päätettiin jättää se homma seuraavaan päivään. Ja tossa noi vaatteet ja kamat on edelleenkin lattialla tänään lauantaina.. No, meillä on taas vuosi tässä aikaa järkkäillä tavarat kaappeihin.


Aateltiin alottaa Kuopio-vuosi kunnolla, ja mennä heti perjantaina Junon keikalle vanhaan ja tuttuun Puikkariin. Junon keikalla on pakko olla paljon jengii ja mahtava tunnelma!! ..joo, ei Kuopiossa. Noin 20 henkilöö koko baarissa, laskuhumala ja huono meininki. Seuraavan aamun krapulatila tuntu niin turhalta.

Vaikka porukkaa ei ollut paljon ja meininki nyt oli vähän mitä oli, niin kyllä se Juno silti osas hyvin keikkansa vetää.

Onneks kuitenkin alottelemassa oli hauskaa. Mentiin hiitin kans Lotalle kahen viinipullon ja yhen anisviinapullon kera ja vaihdeltiin kesän kuulumisia.




Koska aivot ei nyt oikein pelitä, enkä jaksa keskittyä kirjottamiseen niin tää on nyt tältä päivältä tarpeeks. Aateltiin antaa Kuopiolle vielä tänään mahdollisuus toivottaa meijät uudelleen, tälläkertaa kunnolla tervetulleiks taas mestoille, ja päätettiin et lähetään käymään jossain beach partyissa, joihin ainakin facebookin mukaan oli ilmottautunu enemmä kun viis osallistujaa. Voi olla että huomenna ollaan pettyneitä, eli ei elätellä liikoja toiveita vielä tästä illasta. 

-L & H

PS. Tuotiin viime viikolla joitain kamoja jo tänne meijän varastokellariin, ja päästiin leikkiin eilen samantien murtomiehiä. Varaston avaimet jäi meinaan minnekäs muuallekaan kuin trelle. Ihanaa.

PPS. Saatiin vähän jo siivottua, tärkeimmät tavarat ensimmäiseks. Korkkarit näyttää nyt hyvältä omilla paikoillaan:




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti