maanantai 16. kesäkuuta 2014

Keikkoja ja bändipoikia

Vietin pitkän ja hiljaisen viikonlopun porukoilla koiravahtina viime viikonloppuna. Olin jo valmistanut itteeni siihen, että koko viikendistä tulis rauhallinen ja viettäisin illat vaan telkkarin ja huonojen komedialeffojen parissa, kunnes hiitti sai mut suostuteltua lähteen lauantaina tsekkaan O'Harasissa soitettavat pari keikkaa. Hetalta tuli viesti "siellä on paljon hyvännäkösii hipsteripoikii" ja olin jo noussu sohvalta ylös ja alkanut laittaan itteeni valmiiks. Tiedät hiitti mistä napeista painaa ;). 

Ilta alotettiin hiitillä viskimaistiaisilla ja huhhuh ne oli kyl tujuu kamaa. Kuunneltiin asianmukaista musiikkia jotta päästäisiin fiilikseen, viski oikeessa ja olut vasemmassa kädessä. Not bad at all. Pian sit lähettiin mestoille.



Ai että ei kaduttanu yhtään että niin houkutteleva yksinäinen leffailta vaihtui baari-illaks. Oli kyllä kaikinpuolin huippu ilta, ja meno oli loistavaa. Jätä jämät ja Lähtevät kaukojunat soitti hienot keikat, ja kaikenlisäks bändien tyypit oli hauskaa seuraa. Ei oltu kumpikaan aikasemmin oikein kuunneltu kyseisiä bändejä, mutta yllätyttiin positiivisesti. Musa oli hyvää ja intiimikeikan fibat vielä paremmat.


Lähdettiin jatkaan matkaa jossain kohtaa jatkoille yhden bändin pojan kanssa. Tarkoitus oli mennä baariin, mutta jumituttiinkin Hetalle, koska viskit. Siemailtiin loppuilta viskiä hiitillä hyvän musiikin soidessa taustalla. Juteltiin musiikista ja tulevista keikoista ja no, oikeestaan kaikesta. Oli siistii, näitä iltoja lisää kiitos!

Kuvien laatu on huikea kuten huomaa.

-Lode





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti