torstai 4. joulukuuta 2014

Viikko joululomaan

Saavuttiin hiitin kans noin kolme tuntia sitten Tampereelle itsenäisyyspäiväviikonlopuks. Ei voi muuta sanoo kun että IHANAA OLLA TAAS KOTONA ja ONNEKS KOHTA ALKAA LOMA ! Loma tarkoittaa kokonaista kuukautta mansessa, niin parasta. Vaikka oon koko loman töissä niin ei haittaa, kunhan saa olla täällä.

Parempi olla Tampereella koska Kuopiossa ei paista edes arska......


Koska loma alkaa oleen jo näin lähellä, tarkoittaa se myöskin sitä että koulujutut ja niiden palautukset alkaa kivasti keräytyyn näille viimesille päiville. Pitää piirtää Illustratorilla tasokuvia viiteenkymmeneen eri kurssiin ja suunnitella printtejä vähintään yhtä monelle kurssille sunmuuta vastaavaa.... Kaikkein eniten kuitenkin stressaa ruotsin kurssi. Toivottavasti siitä päästiin läpi meinaa sitä kurssia ei kukaan halua uusia.

Toivottavasti päästiin ruotsin tentistä läpi.. Sanakokeista saatiin arvosana -1.


Pari viikkoo sitten kun viimeksi olin Tampereella, riitti viikonlopuks kyllä menoo! Kävin pikkubrouta moikkaamassa Hämeenlinnan keskussairaalassa, koska intin lääkärit ei näköjään osaa hommiaan hoitaa, jonka jälkeen käytiin Kaisan kanssa pasuunassa parilla. Jätkät liitty sit seuraan ja pääsin kotiin vasta kun oltiin käyty hakemassa yöllä safkaa ja katottu Armonkalliossa peliä. Ei se mitään, näitä iltoja mä just kaipaan.



Oli tosi hauskaa vaikka ilmeistä vois muuta päätellä

Lauantaina menin töihin pitkästä aikaa! Aika meni äkkiä ja töiden jälkeen käytiin syömässä työporukan kanssa Pancho Villassa. Osa porukasta lähti sit himaan, osa Fat Ladyyn. Oli ihana nähdä tytsyjä pitkästä aikaa ! 



Viime viikonloppuna oli sit hiitin 21vee synttäribailut. Pidettiin juhlat meillä, mansettarien lukaalissa, ja alotettiin juhlat jo aikasin päivällä. Mentiin pitkän kaavan mukaan; alkupala, pääruoka, jälkkäri plus hyvää juotavaa. Nää bailut oli kyllä parhaat ja onnistuneet! Jatkettiin täydellä mahalla ja singstarin jälkeen keskustaan ja Tähteen. Jonot oli hullun pitkät joten päätettiin yrittää ovelia kikkoja et päästäis jonon ohi, mutta tälläkertaa oli pakko luovuttaa ja jonottaa muiden kanssa. Tähdessä ei oltu ennen käyty, ja kun vihdoin sit päästiin sinne sisälle, oltiin hiitin kanssa täysin vakuuttuneita siitä, että sinne mennään useemminkin! Siellä oli jopa enemmän porukkaa kuin se kourallinen mitä Kuopion baareissa yleensä on. Plussaa tässä mestassa oli myös cooli jazz-puoli, jossa soi livemusa ja fiilis oli korkeella. Kaikenkaikkiaan oikein onnistuneet synttärit! Vaikka seuraavana aamuna kämppä näyttikin karmeelta läävältä ja tiskikone ois ollut tosi kova juttu..

<3: Lode



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti